We are open: Wednesday until Sunday

Geurkaarsen Serie Hout

€19,50
De Houtcollectie van Brandt is geïnspireerd op een wandeling door het bos. De kaarsen zijn handgemaakt van essentiële oliën en sojawas. Maak je kamer gezellig met een warme geur. Het zijn ook prachtige kaarsen om cadeau te doen. De houtcollectie is verpak
Op voorraad
Levertijd: 1 dag

Deze geurkaarsen zijn handgemaakt van sojawas en essentiële oliën en gegoten in een prachtig origineel whiskyglas. Recycletip: als je kaars is opgebrand, was hem dan af en je heb een prachtig glas of theelicht houder!

De apotheekkaarsen van het Utrechtse merk Brandt worden met veel liefde met de hand geproduceerd en elke geur wordt met een verfijnde neus gecombineerd en gemengd met de ecologische sojawas. Er worden geen chemicaliën of verf aan toegevoegd.

De handgemaakte sojakaarsen van Brandt worden in Utrecht met veel zorg voor het ambacht gegoten. Niet alleen zijn hun producten 100% plantaardig, ook zijn hun materialen en verpakkingen zoveel mogelijk herbruikbaar. Giselle Habraken startte het label in oktober 2016 na het ambacht te hebben geleerd in Sunset Park, New York.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Customer Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

+ Je beoordeling toevoegen